Zopiclon

Zopiclon kopen

Wat is Zopiclon?

Dit medicijn wordt gebruikt bij slapeloosheid. Zopiclon wordt met name voorgeschreven als kortdurende behandeling op het moment dat er sprake is van een ernstige slaapstoornis. Er zijn verschillende doses beschikbaar van dit slaapmiddel. Zopiclon 3,75 mg, Zopiclon 7,5 mg en Zopiclon 15 mg worden het meest gebruikt. Het medicijn wordt versterkt in de vorm van tabletten. De merknaam waaronder Zopiclon verkrijgbaar is Imovane. Dit medicijn is onderdeel van de groep benzodiazepine agonisten. Het is mogelijk om Zopiclon online te kopen.

Waarvoor wordt Zopiclon gebruikt?

Dit slaapmiddel wordt met name ingezet als er sprake is van een ernstig disfunctioneren gedurende de dag en tevens bij een acute ernstige slapeloosheid. Ondanks dat er als je gebruik maakt van een lage dosering weinig kans is op een nawerking de dag erna moet je er rekening mee houden dat je bij sporadisch gebruik tot 16 uur na de inname niet mag autorijden. Op het moment dat je Zopiclon dagelijks gebruikt dan mag je helemaal niet autorijden. De bijwerkingen van sufheid, slaperigheid en vermoeidheid zullen de volgende dag nog aanwezig zijn, ondanks dat je dit misschien niet merkt. Je reactievermogen neemt hierdoor af.

Wat is de generieke Zopiclon?

Een merknaam van dit medicijn is Imovane. De generieke stof hierin is Zopiclon. Als je Zopiclon koopt dan koop je dus een merkloos medicijn. De naam Zopiclon Teva kom je hier ook regelmatig voor tegen.

Kun je Zopiclon kopen in Nederland?

Het is mogelijk om Zopiclon in Nederland te kopen. Het is niet verkrijgbaar over de toonbank, dus Zopiclon kopen bij het Kruidvat is geen optie. Je kan ervoor kiezen om een recept bij de huisarts te vragen. In sommige gevallen is er een vergoeding van je zorgverzekeraar hiervoor mogelijk. Om hier uitsluitsel over te krijgen kan je rechtstreeks contact met je zorgverzekering opnemen. Als je geen zin hebt om langs de huisarts te gaan voor een recept dan kan je ervoor kiezen om Zopiclon te kopen online. Het heeft vele voordelen om Zopiclon online aan te schaffen. Om te beginnen hoef je geen uren in de rij te staan bij je apotheek totdat het eindelijk eens jouw beurt is. Als je ervoor kiest om Zopiclon te bestellen op het internet weet je zeker dat het de volgende dag in de brievenbus ligt. Je kan veilig betalen en op het moment dat het medicijn niet bevalt dan kan je je geld terug vragen. Het is ook mogelijk om dit medicijn onder rembours te kopen. Op deze manier kan je Zopiclon kopen en betalen aan huis. De verpakking voor het verzenden is anoniem en blanco, op deze manier ben je ervan verzekerd dat het een discrete verzending betreft.

Waar kan je Zopiclon bestellen zonder recept?

Je kan Zopiclon kopen zonder recept op het internet bij een online apotheek. Je kan ervoor kiezen om dit medicijn niet alleen in Nederland online te kopen. Tevens is het mogelijk om Zopiclon te kopen in Duitsland en Zopiclon te kopen in België.

Zopiclon bijwerkingen en ontwenning

Ervaringen met Zopiclon hebben uitgewezen dat de volgende bijwerkingen bestaan:

 • Zeer vaak (dit betekent dat het voorkomt bij meer dan 1 op de 10 gebruikers): 
 • een metaalachtige of bittere nasmaak in je mond na het innemen van het tablet.
 • Vaak (dit betekent dat het voorkomt bij minder dan 1 op de 10 gebruikers):
  • sufheid de dag na het innemen van het tablet
  • een vermindering van alertheid
  • hoofdpijn
  • duizelig zijn
  • problemen met de maag (tevens braken of misselijkheid).
 • Zelden (dit betekent dat het voorkomt bij minder dan 1 op de 1.000 gebruikers):
  • emoties zijn meer afgevlakten en oppervlakkig
  • verwardheid
  • een terneergeslagen stemming
  • reacties zoals agitatie, onrust, woede uitbarstingen, rusteloosheid en prikkelbaarheid, agressie, waanideeën, hallucinaties, contact met de werkelijkheid dat verloren wordt, nachtmerries, psychoses, slaapwandelen, een verandering van gedrag
  • geheugenverlies
  • verlies van coördinatie
  • problemen met de motoriek en onhandigheid
  • problemen met het gezichtsvermogen zoals dubbel zien
  • risico om te vallen, dit komt vooral voor bij ouderen
  • een licht gevoel in je hoofd
  • dyspepsie
  • zwakte van de spieren
  • vermoeidheid
  • droge mond
  • huiduitslag 
  • matige of lichte veranderingen in de functie van de lever dat bij testen te zien valt.
 • Zeer zelden (dit betekent dat het voorkomt bij minder dan 1 op de 10.000 gebruikers):
  • minder zin in seks
  • de mogelijkheid tot een zwelling in een van de ledematen of in het gezicht en/ of ernstige huidreacties.

Een van de andere effecten van Zopiclon is dat op het moment dat er een sluimerende depressie op de achtergrond aanwezig is dan kan het zijn dat deze door het gebruik van dit medicijn juist naar voren komt.

Op het moment dat je bijwerkingen krijgt die niet vermeld zijn in deze lijst dan is het verstandig om deze te melden bij Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb. Ook is het verstandig om dit te bespreken met je huisarts en/of apotheker.

Het is mogelijk dat je een afhankelijk ontwikkeld aan dit medicijn. Dit houdt in dat je moeite hebt om met het gebruik ervan te stoppen. Dit kan al na een korte periode ontstaan en om deze reden wordt het aangeraden om het gebruik al na een week af te bouwen.

Het is niet verstandig om Zopiclon samen met alcohol te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een stuk suffer wordt. Op het moment dat je zwanger wilt worden dan is het niet verstandig om dit medicijn in te nemen gedurende deze periode. Je baby kan de eerste drie maanden namelijk ontwenningsverschijnselen vertonen. Op het moment dat dit medicijn vlak voor de bevalling wordt gebruikt dan kan het voorkomen dat de baby moeite heeft met ademhalen doordat het ernstig versuft en slap is. Tevens bij borstvoeding wordt het niet aangeraden om dit medicijn te gebruiken om te voorkomen dat de baby last krijgt van ontwenningsverschijnselen op het moment dat je stopt met het gebruik van dit medicijn. Als je er toch voor kiest om dit medicijn te gebruiken dan is het verstandig om over te stappen op kunstvoeding.

Zopiclon online kopen

FAQ

Hoe kom je aan Zopiclon?

Zopiclon is te bestellen bij een online apotheek zonder recept. Dit levert vele voordelen op zoals een discrete thuisbezorging, je hebt geen recept nodig, binnen 24 uur ligt het in je brievenbus en je kan gemakkelijk en veilig betalen.

Hoe snel werkt Zopiclon?

Op het moment dat je dit medicijn inneemt dan werkt het binnen 15 minuten tot 1 uur. De werking houdt zes tot acht uur aan.

Wat doet Zopiclon met je lichaam?

Dit medicijn heeft anxiolytische, sedatieve, anticonvulsieve en spierverslappende eigenschappen.

Wat is sterker Zopiclon of Zolpidem?

Zolpidem wordt vaak voorgeschreven in een dosering van 10 mg. Er wordt gezegd dat dit middel minder anticonvulsief en spierontspannend is dan Zopiclon van 7,5 mg. Zolpidem heeft geen anxiolytische werking en wordt daarom gezien als een zuiver slaapmedicijn. Veel artsen kiezen ervoor om Zopiclon voor te schrijven, omdat dit tevens de effecten heeft van anxiolyse en spierontspanning en dit kunnen gewenste effecten zijn naast dat het een slaapmiddel is.

Hoe lang blijft Zopiclon in je lichaam?

Dit medicijn blijft werken voor zes tot acht uur. Het blijft maximaal 16 uur in je lichaam als je het niet dagelijks gebruikt. Om deze reden mag je bij het gebruik tot drie maal per week 16 uur na het innemen pas weer autorijden en als je het slaapmiddel dagelijks gebruikt dan mag je dit helemaal niet.